Beginpagina Repertoire Leden Recent Agenda F&F Contact Audio

recent

Ernest Beuving laat zich op 21 september 2013 bijstaan door Desnoots met zijn show "Klap van de Korenmolen" in theaterzaal de Enck.

 

DesNoots verzorgde samen met anderen op 11 juni 2011 een benefietvoorstelling voor Running team Oirschot in theaterzaal de Enck.

Ook de dansgroep Skam Dance en Stanley en de Menzo's waren van de partij.

 

DesNoots verzorgde samen met 3 solisten op 13 juni 2010 een spetterend optreden in de harmoniezaal bij de Burgemeester.

 

DesNoots verzorgde in december 2008 een gezellig optreden op de tweede editie van het Oirschot Winterparadijs (www.winterparadijs.nl).

 

Eind 2007 verzorgde DesNoots een duoconcert op uitnodiging van het jubilerende Singing Voices in de Bernadette kerk in Spoordonk.

 

Op 19 en 20 april 2008 vierde DesNoots haar 25-jarig bestaan met het programma ZILVER in het Oirschotse Rabo theater.

 

In augustus 2008 verzorgde de groep een gastoptreden op de z.g. Lazy Sunday op recreatiepark De Stille Wille.

 

Op 29 november 2006 volgde onze Paul een Masterclass bij Cor Bakker.

 

Op 8 en 9 april 2006 verzorgden DesNoots en Het Groot Orkest van harmonie Arti et Amicitiae een zeer geslaagd duoconcert in het Rabotheater in Oirschot. De samenwerking met het orkest verliep voortreffelijk. Er werd gezongen en gespeeld voor twee uitverkochte zalen en het publiek was laaiend enthousiast. Na afloop waren de positieve reacties niet van de lucht.

 

Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe theater in De Enck bracht DesNoots met veel succes van 17 t/m 21 april 2004 voor vijf uitverkochte zalen de door Ad van den Boogaard geschreven revue "Oirschot Sante !" op de planken.

In een vroeg stadium had oprichter Ad van den Bogaart al aangegeven dat hij na de Revue wilde stoppen als dirigent/arrangeur van DesNoots. Tijdens dit afscheid in mei 2004 is Ad benoemd tot ERELID van DesNoots, waarbij hem een bronzen beeld van kunstenaar Hans van Eerd is overhandigd.

Ad van den Bogaart bronzen beeld genaamd 'De Hoogste Trede' met toelichting van de kunstenaar

 

Ons eerste optreden na de revue tijdens het Bevrijdingsconcert in De Enck op 17 oktober 2004.

Bevrijdingsconcert in De Enck op 17 oktober 2004